KOM BIJ DE FAMILIE

Iedereen is welkom in Huis van Vrede. Bij ons komen mensen van verschillende soorten achtergronden, religies, culturen en met verschillende genders, seksuele voorkeuren, fysieke en mentale (on)mogelijkheden en levenssituaties – het is die mix, die ons mooi maakt denken we. Als je echt deel wilt zijn van de familie helpt het als je vaker komt, zelf met iets meedoet of bijvoorbeeld wekelijks bij één van onze huiskringen aansluit.


DOE MET ONS MEE

Er zijn heel veel manieren om mee te doen in Huis van Vrede. Iedereen heeft een talent om de ander mee te helpen. Soms is het een gesprekje of een glimlach. Of misschien heb je een goed idee om iets te organiseren voor de buurt. Of wil je graag helpen bij onze ontmoetingen en activiteiten. Stuur ons een bericht – of om eerlijk te zijn, loop even langs, dat werkt beter.


STEUN ONS

Om ons te steunen kun je…

Geld geven: voor wat we in de wijk doen zijn we afhankelijk van donateurs en fondsen. Wil je daar graag één van zijn?

Iets kopen: je kunt ook de mensen en sociale ondernemers in ons buurtcentrum steunen door een cadeau bij het Naaiatelier [link toevoegen] te kopen, je kleding of telefoon te laten repareren [link toevoegen] of te komen eten bij Prins Caspian [link toevoegen]

Een zaal huren: door een ruimte te huren help je ons de huur te betalen en heb je zelf een inspirerende plek om bij elkaar te komen. Vind hier meer informatie.

Met ons meeleven: we vinden het fijn als je voor ons bidt. Als je graag wilt volgen hoe het gaat, kun je je hiernaast aanmelden voor de nieuwsbrief van onze geloofsgemeenschap.


WERK MET ONS SAMEN

Lees meer over onze partnerschappen op de website van Stad van Vrede.