Vanwege Corona hebben we momenteel geen ontbijt maar begint onze dienst op zondag om 11 uur.

Wekelijks zijn er op zondag bijeenkomsten in Trumanlaan 70-72, Kanaleneiland, Utrecht.  De dienst wordt vertaald naar het Farsi en op verzoek naar het Bulgaars, Turks en Arabisch. Iedereen is van harte welkom bij het ontbijt en/of de dienst!

Tijdens de coronamaatregelen vind je hier onze online viering.

Daarnaast zijn er wekelijks huisgroepen, bij mensen thuis. Daar eten we samen en leren we uit de bijbel. Neem contact op als je graag langs wilt komen.

Door de weeks is het buurtcentrum Huis van Vrede open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. We hebben WIFI, gratis koffie en thee (en soms koekjes. Lunch is gratis op dinsdag, woensdag en donderdag. Er is altijd een luisterend oor. We hebben ook een fietsenmaker, telefoonreparatie, naaiatelier, advocaat en nog veel meer te doen. Wil je meer weten over de initiatieven in ons buurtcentrum? Kijk op http://stadvanvrede.org Ons buurtcentrum heeft ook een restaurant: http://www.prinscaspian.nl

In onderstaande kalender zie je de activiteiten die er op het programma staan de komende weken. De meeste activiteiten vinden plaats bij Huis van Vrede. Heb je een vraag over één van de activiteiten, neem dan contact op.

Stichting UMA

Huis van Vrede werkt voor veel activiteiten in de buurt samen met Stichting UMA.